img

Аз съм категорично против богатите украински мутри да се разпищолват на земята ни и на всичко отгоре да им плащаме пари

/
/
/
2107 Views

НАГЛОСТ !
Вчера вечерта отидох до една от големите търговски вериги да пазара. Паркингът беше препълнен и спрях на най-отдалеченото от входа на магазина място.

Преди да вляза в магазина видях едно малко „Опелче“ да надува клаксона, за да паркира на местата за инвалиди. На най-близкото до входа на магазина място бе паркирал голям джип „Нисан“, от който слязоха млад 25 – 30 годишен мъж и красиво момиче.

Преди да влязат в магазина, на чист руски мъжът обясни на жената от „Опела“, че може да паркира където си иска и ако пожелае може да влезе с джипа си и в самия магазин. Няколко души се спряха и един здравеняк на чист български му каза, че ако не си махне джипа от мястото за инвалиди, може да не си намери номерата.

Украинецът се изнерви и на украински, който ми напомни за полски и от който нищо не разбрах, каза нещо на момичето, влязоха в джипа си и се изметоха. Опела паркира и от него излезе възрастна жена, силно куцайки с единия крак.

Гледах и не проумявах, как може да си толкова нагъл, че в държавата, която те е приютила далеч от войната, да проявяваш такова безумно нахалство!

За мен истинските потърпевши от войната са на украинска територия, а тези брутални навлеци, пълни с пари и празно самочувствие са просто предатели към собствената си родина!

Аз съм категорично против, богатите украински мутри да се разпищолват на земята ни и на всичко отгоре да им плащаме пари, измъкнати от сиромашката хапка на българина!

Красимир Бачков

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text