img

БОМБА: Изловиха единия от най-издирваните българи в света, ето какви ги е надробил Пешо

/
/
/
2510 Views

Издирван от 15 години българин, осъден за трафик на хора, е бил задържан от служители на сектор „Издирване“ към Главна дирекция „Национална полиция“ на територията на габровското село Зелено дърво, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Операцията е проведена на 11 октомври. 47-годишният мъж е бил в неизвестност от 2007 година, когато е осъден на 7 години „лишаване от свобода“ за международен трафик на хора. Същата година е обявен за общодържавно издирване, а от 2013 г. – за международно от Интерпол, с „червен бюлетин“.

От 2021 година е един от тримата най-издирвани българи в платформата eumostwanted.eu.

 

 

Криминалистите попаднали на следите му и след проведената специализирана полицейска операция мъжът, който се представял със самоличността на свой роднина, е установен и задържан, допълват от МВР.

 

Не изпускай тези оферти:

 

При последвал обиск на адреса, който е обитавал, е намерено незаконно притежавано огнестрелно оръжие и боеприпаси за него.

Справка на Dir.bg показа, че арестуваният е 47-годишният Петър Досев Митев. Той е набирал самостоятелно и с помощта на други хора млади българки с цел сексуална експлоатация в периода от октомври 2003 г. до 2 февруари 2005 г. в българския град Димитровград и в германския Аахен. Митев ги е подлъгвал с обещания за работа, а жертвите е транспортирал през границата.

Присъдата срещу Митев е постановена от Старозагорския окръжен съд задочно, припомня „Старозагорски новини“. Той е трафикирал младите жени с помощта на своя братовчед.

Още криминални новини:

Варненец, който е в неизвестност вече повече от 27 години, е обявен за издирване Интерпол, показа проверка на Дарик.

Следите на Марин Стоянов Митев се губят през 1995 г., когато той е 21-годишен. Мъжът е висок 170 см, има кафяви коса и очи. Той е обявен за издирване с жълта бюлетина. Тя е за лица, които не са извършили престъпление, а са безследно изчезнали.

Апел за издирването на Марин Митев беше направен преди 7 години в страницата „Търсим се” във „Фейсбук” от неговата съпруга.

„Искам да открия първия си съпруг Марин Стоянов Митев, изчезнал на 2 юни 1995 година от дома на родителите му. Роден е на 11 юли 1973г. в град Варна. Имам от него един прекрасен син.

Бяхме женени, но тогава много не се разбирахме, бяхме много млади, а и тогава хората заминаваха в чужбина…

От 20 години съпругът ми е изчезнал и никой не знае какво е станало с него – ни вест, ни кост”, гласеше публикуваното през лятото на 2015 г. съобщение, което беше придружено със снимка на Марин Митев. Името на жената не беше посочено, а в коментарите под поста се включи синът й от изчезналия мъж.

На сайта на Интерпол е публикувана същата рождена дата на Марин Митев, но като дата на изчезване е посочена 1 януари 1995 г.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text