img

Вдовица се разрови в телефона на покойния си мъж и животът ѝ се срина

/
/
/
446 Views

Понякога живеем в заблуда с години, докато един ден истината случайно се разкрива и успява да преобърне живота ни с главата надолу. Като случая с тази млада жена , която остава вдовица и случайно открива най-скандалната тайна на покойния си съпруг :

Потребителката на Reddit с никнейм Xcuseme2pls сподели в мрежата как случайно е разбрала, че съпругът й, който е загинал при автомобилна катастрофа, й изневерява.

Тя уточнява, че двамата били женени шест години.

 

 

„Имахме някои трудности: например той често беше в командировки, не ми помагаше с домакинската работа, докато си беше вкъщи и очакваше от мен постоянно да му готвя, въпреки че аз също ходех на работа“, пише вдовицата.

 

Не изпускай тези оферти:

 

Когато мъжът й починал, тя се заела с въпросите около наследството.

Xcuseme2pls отбелязва, че банковите сметки на съпруга й, за които тя знаела, не съдържали парите, които според нея той трябвало да има. В търсене на други, тя се разровила в служебния му телефон. Но вместо информация за други финанси, се натъкнала на кореспонденцията с бившата му приятелка.

Така тя разбрала, че съпругът й е поддържал връзка с нея и ходел в командировки, за да са заедно.

„Дори в деня на сватбата ни й е писал, че се надява следващия път до него да е тя. Целият ми брак беше пълен фарс“, оплаква се жената.

Тя добавя, че вече е запознала съпруга на любовницата на мъжа си за аферата. И признава, че заради неприятното разкритие от известно време посещава психотерапевт и страда от проблеми с доверието.


Още интересни статии:

Някои от зодиите няма да се чувстват напълно доволни и щастливи от живота си през месец ноември. Не е изключено съдбата да им поднесе купища неприятни изненади, които да повлияят на емоционалното им състояние и да ги сринат духом.

Хубавото е, че не след дълго това положение ще се промени и най-засегнатите зодии ще намерят отново път към собственото си щастие и просперитет.

Бързаме да споделим кои са зодиите, които е добре да бъдат подготвени за трудности съвсем скоро.

Ето ги и тях:

Везни

Везните са първата зодия, на която няма да й лесно през новия месец. Едно от нещата, които ще накарат представителите на зодията да подвият крак, е прекалената умора, от която не могат да се отърсят през последните няколко месеца.

Разбира се, това няма да е нещото, което ще прелее чашата при Везните. Здравословни проблеми с човек от семейството ще разтърси емоционално зодията.

Най-хубавото е, че Везните ще успеят да се справят с всички трудности напълно сами.

Водолей

Втората зодия, за която новият месец се очертава да бъде напрегнат и емоционален. В началото на ноември Водолеите ще се чувстват физически слаби и това ще им пречи да изпълняват своите задължения с желаното темпо. Ще трябва рязко да променят някои неща и да намират повече време за почивка и развлечение.

Освен това Водолеите ще имат и финансови проблеми, които също ще рефлектират пряко върху самочувствието на зодията.


Още интересни статии:

Жена Овен

Овенът ще бъде една от най-успешните дами на планетата. Факт е, че за тях законът за привличане на мисли ще стане по-актуален , което ще помогне да се промени живота към по-добро. Време е да мечтаете, да мислите по-добре и да се опитате да мислите оптимистично. Цялата седмица е белязана от положителен енергиен фон. Астролозите съветват всички красиви Овни да действат изключително според плана – това ще помогне да не станете заложници на бързо променящите се обстоятелства и условия. Сферата на отношенията ще изисква специално внимание. Важно е да сте по-грижовни и нежни с членовете на семейството и с мъжа си.

Жена Телец

Нежният пол Телец ще има голяма нужда от одобрение, комплименти, подкрепа с думи. Ето защо те трябва да общуват по-често с хора, които не се съмняват в себе си и в другите. Благодарение на силната Венера, хората от Телец имат висока емпатия, което ще им позволи да усетят по-добре настроението на другите. Основното е да не се зареждате с негативни емоции. Астролозите силно препоръчват да прекарвате повече време на открито – това ще даде на Телеца енергия и сила. За да събудите женската енергия, можете да използвате и три полезни ритуала .

Жена Близнаци

Меркурий във Везни ще предизвика растеж на положителните мисли. Близнаците от нежния пол ще започнат да виждат само най-доброто в този свят и около себе си. Възможно е по пътя на живота да се появят малки, но важни инциденти, всеки от които ще носи определено значение. Седмицата от 17 до 23 октомври може да бъде много ярко, запомнящо се и продуктивно време. Ефективните магии за красота ще помогнат на вече привлекателните Близнаци да се превърнат в истински магнит за мъжкото внимание. Основното нещо е да не карате любимия човек да ревнува.

Жена Рак

Търсенето на нови източници на сила и вдъхновение е основната задача на жените Рак в периода от 17-ти до 23-ти. Новите запознанства с приятни хора, особено от противоположния пол, ще покажат пътя към женското щастие. Очарованието на представителите на този знак ще бъде на върха, както и интуицията. Това означава, че за Раците ще бъде много по-лесно да вземат важни решения в живота. Понеделник е идеален да се опитате да направите енергията у дома положителна . Това е важен етап от живота за красивите Раци, защото те ще могат да видят красотата на този свят.

Жена Лъв

Жените от този огнен знак ще трябва да използват защитни техники, за да запазят енергията си. Факт е, че по пътя им могат да се появят нови врагове и недоброжелатели, които ще се опитат да се намесят в придобиването на щастие. Поради неуспехи в сферата на работата може да се появи чувство на неудовлетвореност от себе си, но е добре всичко да е спокойно в работата и деловата сфера заради Меркурий във Везни. Възможно е през тези седем дни Лвов да получи мощен стимул за духовно развитие. Можете спокойно да посетите интересни места, да четете молитви и да медитирате.

Жена Дева

Астролозите съветват Девите да правят нови планове и да ги реализират. Ако вътрешният глас ги кара да се откажат, трябва да пренебрегнете това „предложение“. По това време е лесно да се откажете от успеха поради фалшиво чувство за провал. Това важи за всички области, включително любовта. Практики и съвети за увеличаване на привлекателността ще помогнат за повишаване на самочувствието и самочувствието . Правилното отношение ще се превърне в основен водач на Девите от тъмнината към светлината. Меркурий ще защити Девата от завистта на другите хора, а пикът на метеорния поток Дракониди ще даде енергия и сила.

Жена Везни

Везните трябва да следват седемте правила за намиране на щастие , ако искат да постигнат това състояние на ума възможно най-бързо. Звездите и планетите са на тяхна страна, особено силната Венера, която до този момент не е променила позицията си. През втората половина на октомври жените Везни няма да изпитат нито срив, нито апатия. Желанието да правите определени неща обаче може да изчезне. Това ще включва преразпределение на енергията и приоритетите. Меркурий в техния знак ще им помогне да си починат по-добре. Седмицата ще бъде много благоприятен месец за развлечения и срещи.

Жена Скорпион

Скорпионите могат безопасно да се занимават с интелектуална работа, изпълнение на планове и създаване на нови познанства. Ако работата излезе на преден план, ще е необходимо бързо решаване на задачите. Астролозите съветват да се настроите положително и да контролирате настроението си. По-добре е да не плачете по време на спора и да не прехвърляте бизнес и планове за бъдещето. Положителните утвърждения ще ви помогнат да започнете правилно и без това благоприятната седмица, като насочите силата си в правилната посока. Постигането на успех за тези жени ще бъде доста просто.

Жена Стрелец

Работната седмица обещава да бъде наситена, така че красивият Стрелец трябва да си почине добре през уикенда. За всички, които са заети да търсят сродна душа, астролозите препоръчват използването на мантра за привличане на мъж . За тези, които вече са намерили щастието в любовта, астролозите препоръчват да отделят повече лично време за общуване с любимия мъж, семейството и децата. Вселената ще изпрати на жените Стрелци много късмет във всичките им начинания. Новата позиция на Меркурий ще се отрази благоприятно на пътуванията и запознанствата.

Жена Козирог

Планетите ще се опитат да направят живота на Козирога по-добър. Най-добре е да посветите една седмица на важни неща, които не могат да бъдат отложени за по-късно. Също така от 17 до 23 октомври можете спокойно да инвестирате в нови проекти и планове, свързани с кариера, саморазвитие и образование. Десет мъдри съвета ще ви помогнат да промените живота си към по-добро през този период . В отношенията с противоположния пол Козирозите могат да срещнат попътен вятър. Тези седем дни са благоприятни за подреждане на личния живот. Ако има интерес към някого, важно е да поемете инициативата.

Жена Водолей

С представителките на нежния пол Водолеите всичко ще е наред, но астролозите отбелязват, че те ще трябва да бъдат малко внимателни в общуването с хората около тях, тъй като сред тях може да се появят много скрити недоброжелатели. Конспирация от врагове ще ви помогне да останете на повърхността и да не провокирате конфликт. Седмицата ще донесе нови надежди и добро настроение на представителите на този знак. И вместо да чакате времето край морето, по-добре грабнете момента и действайте. Можете спокойно да се заемете със случаи, в които Водолеите нямат голям опит. Това е чудесен момент да намерите целта си.

Жена Риби

Астролозите съветват да подредите правилно приоритетите не само за тази седмица, но и в края на месеца като цяло. Също така е важно да действате възможно най-активно, като се обърнете към източници на сила за помощ . Това ще помогне на Рибите да останат концентрирани и продуктивни. Духовната им хармония може да бъде застрашена, особено ако постоянно поемат рискове и променят плановете си. Сега е много важно да предоставите цялата възможна помощ на вашите близки. Доброто, което жените Риби носят на другите, ще им даде щастие и късмет. Важно е да се пазите от егоизма, гнева и недоволството.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text