img

Европейският съюз се разпада? Сега вече западът се самоуби с този ход

/
/
/
10191 Views

 

Проф. Боян Чуков вещае разпад на Европейския съюз!

Проф. Боян Чуков е сред най-точните и безпристрастни анализатори у нас, в това число и за войната на Русия и Украйна.

 

 

Той винаги говори с факти, а повечето от прогнозите му са се случвали с максимална точност.

 

Проф. Боян Чуков с анализ на войната и това, което да очакваме

Днес Боян Чуков заяви, че грешката за войната в Украйна е изцяло на Запада. Запада, който години наред подценяваше не само Владимир Путин, но и цяла Русия. За проф. Чуков тази е втората огромна грешка, а първата е влизането на НАТО до границите на Русия.

„Тепърва ще ставаме свидетели на тежката геополитическа битка в света. Западът вече разбира отлично, че по военен път няма никакъв шанс да реши въпроса с Русия, която този път не си затрая, а пое инициативата и показа силата си.

Санкциите, с които опита да отвърне Запада, са грешка и така той прекъсна възможността за нормална комуникация с Русия. Всичко това означава само едно – лавината тръгна и тепърва ще помита всичко по пътя си.

САЩ и ЕС наивно смятаха, че те ще наказват Русия, а тя, видиш ли, кротко и безропотно ще ги приема и ще си трае. Е да, но не! Сега тази игра вече загрубя и затова Еманюел Макрон и Шолц се усетиха и започнаха да дават на заден ход“, коментира проф. Боян Чуков.

Припомни, че Макрон съветва френските фирми да не бързат и да не напускат Русия. Вероятно съвсев скоро и европейските капитали ще офейкат в Америка.

„Започнете да се настройвате за това, че ЕС започва бавно и плавно да се разпада. Да, британците натискат Полша да се изрепчи остро на Путин и Русия, но си стоят на „сухо и закрито“ като само разпалват напрежението. Варшава обаче се дърпа.

Едва сега стартира геополитическият маратон, а тези, които вярват на глупостите, че Путин е луд, че Путин е хванат в капан, нека продължат да си вярват. Те не само, че не са в час, но явно са и от друго училище“, казва Боян Чуков.

1 Comments

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text