img

Жена похарчи 20000 долара и изгуби 11 години, за да се подготви за Апокалипсиса – ето как изглежда убежището й (СНИМКИ)

/
/
/
397 Views

Признайте, мислили ли сте някога за факта, че е време да започнете да се запасявате с храна в случай на военни действия, нова пандемия или като цяло ядрен апокалипсис ?

Но една жена на име Роуан Макензи определено е готова за всеки сценарий на нашата планета и се е погрижила за всичко от доста време насам.

Жителката на САЩ започва подготовката си преди 11 години, когато по света са изключително разпространени вярванията, че краят на света ще настъпи през 2011/2012 г. Оттогава Роуан бавно зарежда рафтовете на килера си с храна (особено кутии боб), след като научава начини да удължи срока им на годност.

Докато се подготвяла обаче, жената започнала да мисли за изграждането на цял бункер и скоро започнала да осъществява намеренията си. Така „американската склададжийка на Страшния съд“, както я наричат на шега ​​медиите, похарчила общо около 20 000 долара за оборудването на бункер, който съдържа храна и оръжия за четвърт век напред.

бункер склад

Снимка
Социални мрежи

Ето как Роуън Макензи обяснява действията си: „Вярвам, че всеки трябва по някакъв начин да бъде подготвен, тъй като храната е основно жизненоважна и всички хора трябва да имат допълнителни запаси в случай на спешност.“

Разбира се, на жената не й е лесно заради доста мрачните й представи за бъдещето и тя признава, че от време на време е критикувана както от познати, така и от членове на семейството й, които дори я смятат за психично болна.

Ето отговора на Макензи на този вид атака: „Приятелите и семейството ми ме смятат за луда, но аз винаги им казвам, че когато дойде времето, определено ще спрат да ме наричат ​​ненормална“.

бункер Страшния съд

склад Апокалипсис

И накрая, в интервю за британското издание на The Mirror, Роуан даде няколко съвета, които според нея ще ви помогнат да се ориентирате в случай на възможна криза: „Най-важният ми съвет е: не се паникьосвайте. Просто всеки път, когато отидете в магазина, купувайте малко повече от определени продукти и скоро ще забележите напредък. Няма по-добро чувство от това да знаеш, че си подготвен за всичко, което може да се случи и че семейството ти е защитено”.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text