img

Жени Калканджиева не смята, че е лицемерно да посрещне с целувка любовницата на мъжа си!

/
/
/
26 Views

Във вчерашния епизод на най-гледаното телевизионно риалити шоу в България, ВИП Брадър позволи на единствените останали в „трудовия лагер“ Албена Вулева и Зорница Линдарева да се присъединят към „елита“ в Резиденцията.

По този начин любовницата на Тачо се срещна очи в очи с Жени Калканджиева. Напук на очакванията обаче, двете се поздравиха и не си размениха обидни реплики или нещо друго, както го сториха Евгени Минчев и Камелия Воче. Зорница започна да се извинява на Жени, но съпругата на Тачо и сподели, че няма смисъл и този разговор ще го проведат някога извън къщата и камерите.

В късното предаване „Голямата уста“ водено от Венета Райкова, Жени Калканджиева беше потърсена за коментар относно случилото се и цялостната обстановка в къщата. Провокирана от водещата на предаването Жени Калканджиева си изпусна нервите и двете се „хванаха за гушите“ и си размениха няколко пиперливи реплики.

Според Венета Райкова постъпката на Жени Калканджиева е била лицемерна, но бившата собственичка на Визаж контрира с думите „Как да реагирам? Два шамара ли да й ударя“.

Ели Гигова е била на кастинг за Сървайвър

https://i.pik.bg/news/723/660_6700f116fb20965f7a9bc9c9993fde35.jpg

Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов е била на кастинг за екстремното риалити шоу Сървайвър, което се излъчва по БТВ. Всъщност идеята е била на един от продуцентите Любо Нейков, който работеше заедно с нея в неуспешното комедийно шоу алтернатива на Господари на ефира, което се излъчваше в късните часове на нощта по БТВ.

Ели Гигова е била много близко до това да се качи на самолета за Камбоджа, но в крайна сметка се е провалила на медицинските тестове и е предпочела да влезе в къщата на ВИП Брадър. В никакъв случай обаче, не става дума за някакво заболяване или нещо от сорта. Хора от екипа на предаването разкриха, че медицинските тестове, които се провеждат са много сериозни и тежки и малцина успяват да ги издържат.

В крайна сметка тя е приела предложението на Нико Тупарев и Сървайвър е останал зад гърба й. Пред свои близки е споделила, че влиза в къщата заради емоцията и хонорара, който ще й бъде заплатен е без значение за нея.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text