img

Заръките за щастие на баба Ванга – тези малки ритуали привличат късмета в живота ни:

/
/
/
254 Views

Много са безценните съвети , които ни е завещала мъдрата и обичана Ванга . Нейните молитви и заръките са описани в книгите на множество последователи на пророчицата и все още помагат на хората да постигнат здраве и успехи в живота си.

Четейки съветите ѝ, обаче, обърнете внимание, че те помагат само на добрите хора, на онези, които таят добри помисли в душите си.

Тя призовава да се живее в хармония със света, да се избягва злото и личния интерес, да се работи честно и да се помага на нуждаещите се.

Ванга

Ето и кои са заръките за щастие на баба Ванга :

1.

На прага ако има подкова или православен кръст – късметът никога няма да прехвърли извън къщата.

подкова

2.

Не оставяйте ножа на масата или забоден в хляба – ще изплашите щастието.

3.

Винаги носете метална монета във вашия портфейл, за да печелите пари по-лесно.

4.

Когато купувате свещи в църквата, оставете и дарение.

църковни свещи

5.

„Наричайте“ и мислете винаги с добри помисли.

6.

На масата избягвайте лоши думи – храната поглъща отрицателното.

7.

Най-силното наричане за късмет от Ванга – Най-силното наричане за късмет се прави в петък. В собственото си легло при изгрев слънце. Затворете очи, представете си колко сте щастлив, намислете си желание и помислете за необходимостта да привлечете щастливо събитие, след което изпълнете следните стъпки: Кажете думите: “Желанието ми ще се сбъдне, защото е така заповядано.” Повторете думите 9 пъти. След 4 часа отидете на прага на къщата и прошепнете същите думи три пъти. Успехът ще дойде, както сте си го помислили.

8.

Има още една много силна заръка на Ванга за постигане на желаното и късмет, но трябва да се подготви предварително. Три дни трябва да сте на строги пости, да ядете само плодове, зърнени храни и зеленчуци. Също трябва да се откажете от всички лоши навици. След това се извършват няколко действия: Отивате в църквата и не говорите с никого по пътя. Преди да отидете в църквата, кажете молитва. В храма купете 7 свещи и ги поставете пред различни икони. Молете се на светиите за късмет, щастие и здраве. Пожелайте на хората здраве и благополучие. Когато пристигате вкъщи, кажете думите: “Светии, смирено се моля за помощ. Простете ми грешките, за прошка моля и благословение. Дарете ми щастие и защита от бедствия. Амин.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text