img

Зловещо! Откриха в шахта части от главата и краката на брокерката Бахлова

/
/
/
134 Views

Нова зловеща находка е открита в центъра на Бургас.

 

Части от главата и краката на убитата и разчленена брокерка Теодора Бахлова са били намерени в отходна шахта, точно пред кооперация на ул. “Шейново” 46, съобщи “Флагман”.

Останките й са били скрити в канализацията, на около метър от входа, в който е живеел под наем готвачът Деян Дичев.

Официална информация от полицията няма, но съседите от сградата са видели как криминалисти вадят от двете шахти човешки кости, увити в голяма хавлия.

 

Според очевидци униформените запечатали и намиращия се на партера магазин, който от доста време не бил отварял врати. Именно в този търговски обект са били държани цели три месеца бидоните с разчлененото тяло на брокерката, накиснато в киселина.

От тоалетната чиния в санитарния възел на магазина били извадени човешки зъби и част от долна челюст, твърдят съседите на готвача Дичев.

“Скривалището” се намира на метри от Военния клуб, където Дичев е въртял кръчма, а мястото отново е било посочено от самия готвач.

На партера на жилищната сграда са разположени кафене, фризьорски салон и различни малки магазинчета, сред които и запечатаният “Плод-зеленчук”. Магазинът със зловещите находки е бил доста оборотен, но неотдавна затворил.

“Жената, която го държеше под наем, забременя и каза, че временно ще го спре, а като роди и поотрасне бебето, отново ще го отвори. Знаем я само по физиономия, но не знаем как се казва. Доколкото ни е известно, тя държеше магазинчето под наем, но друг е собственикът, не наем кой”, разказаха съседите.

Към момента готвачът е обвинен единствено за лично укривателство, а бизнесменът Станимир Рагевски е сочен за физическия извършител и е с повдигнати обвинения.

Говорителят на Окръжната прокуратура прокурор Христо Колев отказа да съобщи каквито и да е подробности по делото, позовавайки се на следствената тайна.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text