img

Изненадващи номинации в Биг Брадър Ол Старс

/
/
/
17 Views

Съквартирантите току-що се нанесоха в Къщата и вече ще трябва да се номинират. Както знаете вече имаме първите номинирани – това са Емо Каменов и Петя Бюклиева, които бяха неприятно изненади от Биг Брадър. Двамата получиха автоматични номинации, тъй като бяха „привилегировани“ да свалят белезниците си. Това беше скритата изненада от страна на продуцентите на предаването, които дадоха възможност на Катето Евро и Ники Китаеца да изберат една от петте двойки с белезници, която да се освободи от оковите.

Първоначално Катето искаше да освободи себе си, но беше разубедена от страна на Ники, който показа „добра съвест“ и понечи да освободи Петя Бюклиева от „невъздържания и буен“ Емил Каменов. По този начин, без да иска Китаеца спаси себе си и Катето Евро от автоматични номинации.

Феновете на предаването във Фейсбук пък имаха възможност да изберат най-забавния съквартирант в Къщата. Емил Каменов събра най-много от зрителския вот и тепърва ще разберем каква ще бъде неговата награда от страна на Биг Брадър! Затова не пропускайте днешния епизод, който започва точно в 20:00 часа!

Нова любовна интрига се очертава в Биг Брадър Ол Старс

Всеки един сезон на Биг Брадър се характеризира с много скандали, интриги и любов. До този момент няма издание на Големия брат, в което да не сме били свидетели на поне един грандиозен скандал или „наченки на любов“. В изминалия вече ВИП Брадър „Образцов дом“ видяхме куп скандали между Камелия Воче, Влади Въргала, Кали, Людмила и Тачо. Освен това имаше два любовни триъгълника между Тачо, Жени и Зорница, както и сформиралия се в предаването между Кучкова, Аръков и Ива Екимова.

И този сезон се очертава да бъде като предшествениците си. Продуцентите са се погрижили за това и вече завързаха „интрига“ между четирима от участниците. Неслучайно всички влязоха оковани във вериги и още по-далеч от случайността е изборът на това кой с кого да бъде завързан. Всички знаем за слабостта на Тодор Славков към „красивите жени с фриволно поведение“, каквото е неговата дружка по окови Калина Паскалева.

Същото е и положението при Христо Трифонов, който беше един от най-интересните съквартиранти в Биг Брадър Фемили. И той като Тодор Славков има слабост към женската красота и неслучайно беше завързан с „двойничката“ на жена му Корнелия – певицата Пламена Петрова!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text