img

Камелия показа новия си нос

/
/
/
163 Views

Камелия се подреди до колежките си от гилдията с ремонтирани носове.

Поп-фолк певицата Камелия си клъцна носа няколко месеца след като отбеляза своята 50-годишнина. За това, че се е подложила на ринопластика, издаде самата звезда със снимки, споделени в социалните мрежи.

Новата й визия провокира противоречиви коментари – сега носът и е по-къс и чип, а формата изключително наподобява тези на колежките й Преслава и Емилия. Русата фурия е премахнала леката гьрбица до ноздрите.

Като всяка голяма промяна и тази не се приема еднозначно.

„Защо, по дяволите, всички искате да изглеждате по един и същи начин джуки, носове, скули… Това май е най-големият вирус“, „Страшна мода, нямам думи. Беше толкова красива. И тя изперка“, „Голяма грешка с операцията на носа. Бруталният ти чар и сексапил изчезнаха. Стана обикновена хубавица“

„Прекрасна си, но ми приличаш на Емилия“, „Само да питам, не ви ли омръзна да се правите на маймуни цял живот“, „Играл е скалпел, а“, „Защо бе, жена“, „Съжалявам, наистина съсипана индивидуалност“, гласят само малка част от негативните коментари.

По-рано под подобни словесни удари попадна Преслава. Нападките към Камелия обаче са дори по-остри, като някои я сравняват с Майкъл Джексън, както и с герои от „Планетата на маймуните“, пише „Телеграф“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text