img

Кой пие най-много във ВИП Брадър?

/
/
/
16 Views

Не е тайна, че във всеки един сезон на Къщата на Брадъра се изпива солидно количество алкохол. Всички помним пиянските изцепки на Найден и Гроши, Багата и куп други „славни пиячи“, които са прекрачили прага на шоуто.

И този сезон не прави изключение. Изненадващо или не един от най-големите любители на чашката е бившия модел и шеф на печално известната модна агенция Визаж – Жени Калканджиева. Митове и легенди се носят за нейните „пиянски изпълнения“ извън къщата. Въпреки че до момента не се е стигало до такива, камерите на ВИП Брадър не един и два пъти уловиха Жени с чашка в ръка!

Членът на Политбюро – Евгени Минчев е другият върл привърженик на „градусовите напитки“ в Къщата. Няма епизод от предаването, в който „лордът“ да не е показан с чашка в ръка и опиянено да развеселява останалите съквартиранти.

Останалите двама, които оформят „отборът по чашка“ са Иво Аръков и Камелия Тодорова. Слуховете за джаз певицата, че е алкохоличка най-вероятно ще се потвърдят в Къщата, а звездата от сериала „Фамилията“ е известен в хайлайф средите със своите пиянски изцепки по партита и официални събития!

Кали нападна Ели Кучкова

Популярната фолкпевица показа своя нрав и нагледно показа, че иска да бъде един от лидерите в Къщата, с когото всички трябва да се съобразяват. Кали нападна Ели Кучкова с доста провокативни въпроси, на които в крайна сметка плеймейтката отказа да отговори.

Певицата не вярва, че единствените доходи на Кучкова са единствено от снимки във видеоклипове и модни списания, тъй като според нея една подобна работа се заплащала със суми от порядъка на 250 до 350 лева! Плеймейтката обаче, опроверга тези твърдения и заяви, че сумите, които получава са няколко пъти по-големи, тъй като само посещението при стилиста й струва поне 100 лева.

Индиректно Кали се опита да потвърди слуховете, че Кучкова е „държанка“ на богати бизнесмени, които си плащат за нейните ласки. Всъщност славата на почти всички плеймейтки е такава. Например нейната подгласничка от конкурса проведен миналата година Биляна Евгениева беше близо до брак с Христо 100-те манекенки, но авантюрата й с Благой Георгиев провали минаването под венчилото.

Кой пази Цветан Василев в Сърбия?

В сутрешното неделно предаване по Нова телевизия „Събуди се“ една от темите, които беше разисквана е относно пребиваването на Цветан Василев в Сърбия и възможно ли е над него да бъде опънат политически чадър. Журналистът от телевизията Николай Василковски се е наел да направи специален репортаж по случая и сподели, че заедно с операторски екип е тръгнал по следите на собственика на КТБ в Сърбия.

Според него Цветан Василев е част от една много голяма политическа игра. Съвсем не е случайно, че адвокатът, който го представлява ни е „подсказал“, че издирваният от Интерпол собственик на КТБ може да се намира в Западната ни съседка. Възможно е това, което той каже в Сърбия да се отрази по някакъв начин на изборите през октомври в страната.

Журналистът на Нова телевизия анализира положението на Василев в момента. Според него той разполага с два много силни коза. Първият е заводът в Парачин. Не е тайна, че това е най-големия завод за стъкла на Балканите и е собственост на КТБ. В нея работят около 1000 души е с изключително важно значение за местното население. Вторият коз, за който споменава журналистът е политическите връзки на Василев в Сърбия. На откриването на завода до него е самият президент Томислав Николич.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text