img

Коронавирусът изпи силите на Ирина Тенчева – направо се стопи (Снимка)

/
/
/
305 Views

Както вече ви съобщихме, половинката на продуцента Иван Христов, Ирина Тенчева , се бори с коронавируса . Новината съобщи самата тя на феновете си в социалните мрежи, а от поста ѝ стана ясно, че кара изключително тежко Ковид .

Красивата бивша тв водеща и настояща ресторантьорка все още се бори със заразата, а вирусът видимо е изпил силите й .

Половинката на продуцента Иван Христов през няколко дни информира Инстаграм-общността си как преминава през заразата. А на последната й снимка не изглежда никак добре.

Ирина Тенчева Ковид

„Положението е „ту така, ту така“. Днес е „ту така“. Ако бях сигурна, че боледуването ми ще премине в тези катарзисни фази на болка и облекчение от болка, може би щях да бъда много по-изследователски настроена към този вирус и съответно по-сладкодумна. Но тъкмо да се успокоя, че след три нормални раждания и това ще понесе тялото ми и някой ме „доуспокоява“: „Дръж се, че страшното започва след 7-10 ден“.

Затова не анализирам и не философствам много. И така… седя (по-често лежа) и чакам 7-10 ден, за да видя какво ОЩЕ ще стане тогава“, написа Тенчева към кадъра, на който изглежда доста отслабнала в лицето.

Източник: ПИК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text