img

Космонавтът Георги Иванов: Радев е лидер и Мъж – което тези в парламента никога не са били!

/
/
/
846 Views

Космонавтът Георги Иванов има пълна вяра в качествата на президента Румен Радев, разбра Магазина за Новини!

Първият български космонавт Георги Иванов не крие политическите си пристрастия и адмирациите си към държавния глава Румен Радев. Вчера той отбеляза своя професионален празник. Вече на 80 години (да е жив и здрав), Иванов се шегува, че не се вълнува само от темите за Космоса и песнионните реформи.

Георги Иванов е убеден, че Румен Радев ще спаси България

Георги Иванов е бил депутат в далечните години още преди 10 ноември 89-та и признава, че все още се интересува от политика. Няма как да е безучастен пред бъдещето родината си, на децата и внуците си.

За жалост той намира положението на държавата ни за меко казано нестабилно. Твърдо одобрява протестите на гражданите, които се вдигнаха, за да изметат веднъж завинаги премиера Бойко Борисов от управлението.

„Радвам се за това. Радвам се, защото българинът става все по-беден, правата му се зачитат все по-малко. Корупцията и алчността на т.нар. ни „водачи“ е прояла всичко наоколо и просто не виждам накъде повече можем да затъваме“, с болка споделя космонавтът Георги Иванов.

Ако обаче той може да се „закълне“ в някого и да настоява този и точно този човек да управлява България, то това е президентът Румен Радев. Защото той е повече лидер и Мъж (с главна буква), отколкото болшинството в парламента някога е било и ще бъде.

„Той ще успее! Убеден съм, че Румен Радев ще успее и ще възроди страната ни, защото го познавам лично. Той е тази фигура, с която България може да се гордее и да се чувства благословена.

А враговете му нека да знаят, че Радев не е просто летец. Той е най-добрият, най-виртуозният летец на България. Никой друг не е изпълнявал толкова виртуозни фигури в небето, като него.

Той е завършил с отличие математическа гимназия, после Военното училище, учил е два пъти в САЩ и дори там е единственият чужденец, чието име е поставено на таблото на първенците.

Хайде помислете малко и ще си отговорите сами каква личност е и на какво е способен този мъж. А останалото – клеветите и обидите по негов адрес, са от хорица, които не са достойни и да му лъскат обувките“, категоричен е първият ни космонавт, пише plovdiv24.bg.

Колкото до премиера Бойко Борисов, Георги Иванов е пестелив в думите си. Той живее близо до него в Банкя, но казва само, че го е срещал няколко пъти на спортни площадки. И веднъж, доста отдавна, докато охранявал някаква известна личност. Толкова…

Източник: Портал-21

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text