img

Майката на Румен Радев отказа да живее с него и Деси Радева: Леля Станка не ще да дели покрив с президентшата

/
/
/
239 Views

Майката на президента Румен Радев е отказала да се премести в София при него и жена му Деси след загубата на съпруга й Георги, научи ТРГ

Леля Станка, както я наричат в родното Славяново, имала разговор със сина си след кончината на баща му, който се спомина на 83 след тежко боледуване и едномесечен престой във ВМА. Майка и син обсъдили надълго и нашироко как овдовялата пенсионерка щяла да се грижи занапред за живота си, като желанието на президента било да я прибере при себе си в София, а Станка също да се настани в президентската вила Калина в Бояна.

Възрастната жена обаче се възпротивила и пожелала да остане в хасковското село, където е преминала по-голямата част от живота й. Така щяла да може да се отбива често до гроба на съпруга си и да го поддържа, а и й било жал да изостави семейната къща.

Истината обаче била, че дори и да й е трудно да се справя сама с битовизмите и проблемите, леля Станка никога нямало да отиде да живее при сина си, защото не изпитвала симпатии към втората си снаха Десислава, шушукат в селото на президента.

Кракът на генерал Деси не бил стъпвал в Славяново, твърдят местните, които са я виждали само на снимка. Родителите на Радев така и не могли да приемат развода на Радев с първата му жена Гинка, която ги дарила с две внучета – Дарина и Георги. Те били твърдо против развода му навремето и така и не могли да обикнат втората му съпруга.

Ако се наложело майката на президента да се премести в София, тя със сигурност ще отиде при сестра му Лозана, която също живее в столицата заедно със съпруга си Игор и дъщеря им София. При нея леля Станка щяла да се чувства по-комфортно и спокойно, отколкото при снаха си Десислава, пише Ретро.

хотарена

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text