img

Момче ясновидец твърди, че е живяло на Марс

/
/
/
702 Views

Учените остават в недоумение, след като млад руснак започва да твърди, че е живял на Марс в предишния си живот, пише Сън“. Бориска Киприянович, който живее във Волгоград, Русия, твърди, че е живял на червената планета, преди да се прероди на Земята с една-единствена мисия – да спаси човечеството.

Роден през 1996 г., Борис Киприянович, на галено Бориска, е смятан за гений.Когато на 2-годишна възраст започва да ходи на детска градина, учителите му веднага забелязали неговия невероятен талант в писането и езика, както и удивителната му памет. Момчето многократно казвало, че в предишния си живот е било марсиански пилот, пътувал до Земята.

Майката и бащата на Бориска твърдят, че не са учили сина си на нищо за космоса като дете, разкриват, че той често говори за Марс, планетарните системи и извънземните цивилизации.Те още посочват, че очарованието му от космоса скоро се превърнало в негов интерес номер едно – а не след дълго той започнал да твърди, че е роден на Марс.

 

Неговите изключителни познания за планетарните системи изненадват експертите по целия свят.
Бориска също така казва, че не е единственото дете на Земята, дошло от Космоса, твърдейки, че има други като него, които също са били изпратени тук с конкретна мисия да спасят човечеството. По думите му всички те са преродени и са наричани „Децата Индиго“. Тези деца притежавали свръхестествени способности и са оцелели в марсианските войни.лупа

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text