img

Ники Михайлов атакува Калина Паскалева

/
/
/
36 Views

Вратарят на националния отбор и турския Мерсин е известен ценител на женската красота и през кревата му се преминали не една и две плеймейтки, миски и всякакви други „известни“ в обществото красавици. От няколко години насам той има сериозна връзка с певицата Алисия, но въпреки това продължава да търси „интимна близост“ с други жени.

Последната цел на Ники Михайлов се оказа Калина Паскалева! В интернет пространството изтекоха снимки, които ясно показват неприличните съобщения във Фейсбук, които е изпращал синът на Боби Михайлов на бившата съквартирантка от Биг Брадър Ол Старс 2014.

Журналистката обаче, отсвирва по брутален начин вратаря на националния отбор. Тя го пита дали Ася (Алисия) няма да му се кара за това, което й пише, като той и отвръща да не се притеснява за това и няма да има никакъв проблем. След което Калина Паскалева му пише, че няма място в приятели и му пожелава лека вечер, с което разговора между двамата приключва. Дали обаче, Ники Михайлов се е отказал така лесно от „новата си цел“? Само можем да гадаем, но предвид характерът му сме сигурни, че ще продължи да досажда на Калина докато не постигне своето!

Тодор Славков планира да подари джипа на Катето Евро

След като изтрезня и анализира поведението си в Биг Брадър Ол Старс Тодор Славков е изключително разочарован от това, което е представил на зрителите и най-вече от отношението, което е демонстрирал спрямо дългогодишната си приятелка Катето Евро. Дори самият той не може да повярва, че е спечелил предаването, предвид пиянските си изцепки и пред свой познати е споделил, че не заслужава наградата и тя е трябвало да отиде в ръцете на Катето.

Поради тази причина Тодор Славков обмислял идеята да подари джипа на своята дългогодишна приятелка и по този начин да поднесе извиненията си към нея за унижението, на което я постави пред цяла България. Внукът на Тодор Живков е готов на всичко, за да се сдобри с Катето Евро, която му е една от най-близките приятелки в живота.

Припомняме Ви, че Андрей Слабаков, който защитаваше Тодор Славков на финала на шоуто сподели, че е твърде вероятно да се стигне до подобен сценарий, тъй като по думите му Малък Тошко е изключително добър човек и би направил всичко за своите близки и приятели.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text