img

Пловдивски ченгета сгащиха след гонка милионерски син друсан с приятелката му

/
/
/
298 Views

Синът на известния пловдивски предприемач Христо Томов – Тома Томов, е бил арестуван с приятелката си днес в Пловдив, научи БЛИЦ ексклузивно от свои източници. 24-годишният милионерски син се е опитал да избяга от ченгетата и е спретнал едночасова гонка с тях. 

Около 17 часа униформените спипали младеж и момиче в „Кючук Париж“ в луксозно BMW в издънка. В тях имало плик с марихуана. От автомобила се носила силната миризма на наркотика.

Когато поискали документите им за самоличност, младежите казали, че не носят такива и видимо се притеснили. Момичето се опитало да свие в ръката си плика и да го изхвърли. Момчето започнало да буйства, но отказало да изгаси автомобила. Форсирало автомобила и потеглил рязко към едното ченге.

Единият от униформените е ударил ръката си в рамката на едното стъкло. В този момент колата тръгнала бясно и ударила служебната полицейска кола и отпрашило по ул. „Димитър Талев“.

Последвала е едночасова гонка в район Южен и кв. „Остромила“. Младежите оставили колата си до един от жилищните комплекси и започнали да бягат. Така или иначе били хванати и арестувани.

Пробите и на двамата за употреба на наркотици са положителни. В продължение на няколко дни бяха арестувани други двама синове на известни бизнесмени.

Припомняме, че синът на пловдивския бизнесмен Ангел Батаклиев при опит за подкуп над полицай миналата седмица, а синът на шефа на „БорЧвор“ бе заключен, защото бе хванат да шофира без книжка.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text