img

Победителката във „Фермата“ Веселка разкри за какво ще похарчи 100-те бона

/
/
/
314 Views

Най-голямата ми мечта е да инвестирам в бъдещето на децата си. Това каза Веселка Маринова, която за втори път спечели риалити формата „Фермата“.

Така тя отново получи голямата награда от 100 хил. лв. Със средствата от петия сезон на формата многодетната майка направи къща за гости в Троян. Сподели, че е отворила и кафене в града.

Веселка е на 25 години, има три деца и нелек живот. „Не съжалявам за нито една трудност, през която съм минала в моя живот. Гордея се с всяка една рана и с всяко мое изправяне. Смятам, че точно тези неща са ме направили един силен човек, но се радвам че не съм загубила човешкото в себе си“, сподели пред Би Ти Ви победителката във „Фермата“ 8.

Мотото на формата тази година беше „Мостът на времето“. Участниците обаче не успяха да построят мост. Според Веселка причината е, че са били много различни – с различна ценностна система.

До финала на риалитито достигнаха трима мъже и три жени – Яни (победител в сезон 3), Иван, Чавдар, Веселка (победител в сезон 5), Валерия и Камелия, която постави рекорд с пет последователни успешни дуела.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text