img

Подробности за състоянието на Константин! Налага се операция на…

/
/
/
817 Views

Преди 24 часа хитовият изпълнител Константин влезе по спешност в болница. Той пусна стори от болничното легло, от което се вижда колко много го боли, но така и не поясни причината да бъде отново прикован на болнично легло. 

Наш репортер научи от от достоверни източници какво е състоянието на певеца с най-лиричния глас във фолка и каква операция се налага да му направят по спешност.

Преди година Константин се подложи на операция по премахване на херния. Оказа се, че отново има болки на оперираното място и се налага да отворят вече зарасналата рана и да видят какво се случва. Специалистите са категорични, че става въпрос за лека интервенция и нищо сериозно.

Константин пък е решил да се възползва от най-новата и модерна технология, чрез която с помощта на системи вливат в организма всички видове витамини. Процедурата е широко разпространена в световен мащаб, а сега прави първи крачки и в България. Необходими са две инжекции, които се поставят в период между 2 месеца. Цената на една бройка е 15 000 лева. От тази услуга се възползват много известни футболисти, а резултатите са впечатляващи./show.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text