img

Позор! ПП отрязали проекта за канализация на Волуяк, сега било приоритет на кандидат-кмета им

/
/
/
51 Views

От Фейсбук профила на Татяна Георгиева

ПОМНИТЕ ЛИ ТОВА

Кандидатите на “Промяната” за районни кметове нямат никакво търпение да докажат на всички, че наистина не знаят какво правят.

Аматьорите от “Отбора на Васил Терзиев” доказват ежедневно, че не знаят нищо за проблемите на кварталите, които искат да управляват.

Advertisement

Свикнали сме с празните думи и лъжите на “Спаси София”, но бях поразена от твърдението на кандидат-кмета на район “Връбница” от тяхната квота, който твърди, че за него основен проблем е…липсата на канализация.

Нима?! Бяха ли Румен Костадинов или ППДБСС на протестите заради проблемите с канализацията, заедно с районния кмет Младен Младенов и жителите на Волуяк?

Дали ППДБСС или лично г-н Костадинов протестираха срещу правителството на “Промяната”, което безкомпромисно и арогантно отряза същата тази канализация, за която днес така го “боли”, че я няма?

Г-н Костадинов, казахте ли на Кирил Петков, че страдате, че неговото правителство лиши жителите на Волуяк от нормални условия на живот?

Защото, ако не беше именно Вашето правителство, в момента там щеше да се копае и да се поставят тръби-с изготвен проект и абсолютна готовност  за старт на канализацията, трудна процедура изцяло подготвена от районния кмет на Връбница Младен Младенов.

Advertisement

Но уви-една шайка разбойници окупираха властта и блокираха реализацията на този жизнено важен за района проект. А днес именно Вие, кандидатът на същите хора, твърдите, че страдате от техните действия…

Тъжно е да политиканствате именно по тема, от която би трябвало да се срамувате! С какви очи ще застанете пред жителите на Волуяк…

Район “Връбница” вече усети достатъчно от  управлението на “Промяната”, хората  там заслужават много повече! А Вие, г-н Костадинов, нито можете нито знаете как!

Източник: demokrat.bg

Материалът Позор! ПП отрязали проекта за канализация на Волуяк, сега било приоритет на кандидат-кмета им е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text