img

Преслава: Нямам търпение да го родя!

/
/
/
420 Views

Сензационна новина обяви най-известната чалга дива у нас – Преслава. Новина, с която смая всички, но призна, че се чувства повече от щастлива и удовлетворена.

Защото добричлийката очаква раждане. И се вълнува като първия път, в който е родила дъщеря си Паола. 

Сега обаче бебето ще бъде мъжко и… няма да е точно бебе. Да, Преслава го нарича “раждане” и свое “дете”, но разликата е, че няма да се появи от утробата й и бащата не е Павел Лазаров. Преси си е и майка, и баща в случая и очаква с трепет раждането на най-най-големия й и мечтан проект. А именно – да отбележи 20 години на сцена в огромната зала Арена Армеец.

Това обяви днес самата Преслава и заяви, че за нея това е като дете. Дълго чакано и много обичано. “За първи път ще направя нещо толкова голямо и се надявам да премине успешно. Надявам се да има много хора, много гости, с които да отпразнуваме 20-годишнината ми в музиката, защото за мен това е повече от личен рожден ден дори”, каза Преслава.

Разбира се, тя вече има потвърдени участията на много от своите колеги. Редом до нея на сцената ще излязат Анелия, Галена, Тони Стораро, Борис Дали, Коцето, Софи Маринова, Дани Милев и много други.

Датата на събитието е 16-ти ноември, а часът 19.00. Преслава обаче няма търпение и още отсега е в сценична треска. Пожелаваме й успех!

Източник: Crimesbg.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text