img

Пророкът Гал Сасон: В България ще има революция още тази година, българите ще се осъзнаят!

/
/
/
1361 Views

Гал Сасон разкри какво ще се случи в България през тази година!

Известният гадател Гал Сасон, който разчита на езика на звездите, разкри публично, че 2021 г. е годината на революцията в България. Според него ще се случат много събития, които ще преобърнат живота у нас, пише Topnovini.bg.

Сасон разкри, че предстоят бунтове в България, тъй като много от българите ще се осъзнаят, че вървят по грешен път.

Според анализаторите последното значи, че България ще се опомни и ще “зареже” ЕС и НАТО, за да се завърне към дружбата с Русия.

“Българите ще променят из основи своя мироглед, начина, по който гледат на света. Ще има промяна в лидерството”, споделя астрологът.

Гал Сасон предвижда светло бъдеще за България

Тук се разчитат думите му като ясен знак, че държавата ни ще има нов лидер. Мнозина виждат в него Румен Радев, който в момента управлява България чрез служебното правителство.

Очевидно обаче предстоят още по-тежки за съдбата ни моменти, свързани с бунтове и революция. Може да се каже, че всичко това вече започна, тъй като в момента текат протести срещу главния прокурор Иван Гешев, който остана единственият на толкова висок пост, който се счита до приближен на предишната власт.

Гал Сасон предрича повече пари за България през 2021 г. и по-добра икономика. Като цяло той е оптимист за развитието на страната ни и нейното бъдеще.

Източник: Паралел 42

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text