img

Профилът на Слави ‘бръмна’! Над 2500 коментара след последното му откровение!

/
/
/
206 Views

Профилът на Слави Трифонов във Фейсбук буквално „бръмна“. Това се случи броени часове след последния лаконичен пост, който лидерът на „Има такъв народ“ пусна в социалната мрежа.

Повече от 2 500 са коментарите под публикацията, а ето и много малка част от тях:

– Всички, които ви гласуваха доверие, отдавна очакваме официално обръщение, което да ни увери, че сме направили правилния избор. Обръщение, което да поддържа духа и вярата ни, че така чаканата промяна ще бъде реална. Един обезверен народ не обича мълчанието и изненадите.

 – Мълчанието е едно от най-силните оръжия! Докато Слави Т. Трифонов мълчи, всички останали се изнервят от неизвестното и изливат тонове простотия и предположения с различни сценарии. Не се притеснявайте, ще проговори, но когато му дойде времето и то премислено с цели и стратегии. Празните приказки, хвалби или нападки са излишни! Наслушали сме се на много такива вече 32 години!

– Аз съм един от вашите избиратели и искам да ви кажа, че с това си държание, тази криеница, тези постове – губите моето доверие. Много ви се възхищавам, подкрепям, но това поведение е леко казано подигравка с вашите избиратели. Много разочаровате още отсега, не мога да си представя какво ще е за напред…

– Онлайн (Фб) управление? Не е сериозно за някой, който има амбицията да управлява държавата. Този народ (суверен както го наричате) се е наслушал на добри думи. Дела трябват (така ще избегнете клишето) и комуникирайте с избирателите си истински, а не скрит зад телефона/лаптопа си. Недостойно е. (Рафи и Софка пяха пред цяла България, тъй както бяха в изолация като Вас. Явно са отговорни към това, което правят). Изводите оставям на всеки, който следи новините.

– Успех! Много умен ход, че не коментирахте преди официалните резултати на ЦИК! Самоизяждането започна… Няма такава излагация и такъв сеир! Ако не беше толкова жалко (тези хора ни управляваха досега), щеше да е ужасно смешно!

– Слави, добре, че беше Светльо Витков да те подсети, иначе и досега щеше да си мълчиш като риба в аквариум. Ако така ще я караш, със суфлиране и подсказки, по-добре се разкарай от политиката овреме. Смяната на джипката с кухи постове у фейса не е на добре – Баце поне предаваше видео на живо. А оправданията със самоизолацията заради COVID просто са нелепи…

 


Източник: plovdiv24

https://vijti.com/

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text