img

Ромският лидер Цар Киро издъхна в дома си в Пловдив

/
/
/
264 Views

кадър: Нова телевизия, архив

Ромският бос Кирил Рашков, известен с прозвището Цар Киро е издъхнал тази нощ в дома си в Пловдив. Причината за смъртта му е поредица от тежки заболявания.

78-годишният ракиен бос от няколко години страдаше от сърце. Имаше и редица други заболявания. В последните му моменти край него са били най-близките му хора, съобщава „Блиц“.

Въпреки че преди година-две той настояваше да си направи сърдечна трансплантация в клиника в Париж, лекарите категорично отказаха. Цар Киро преди няколко години излезе от затвора, където лежа за нелегална търговия с живак.

България се вдигна на бунт, когато преди години негови приближени убиха в Катуница младо момче. Рокери и ултраси от цяла България се стекоха в Катуница, запалиха къщите и изгониха фамилията от там. След това Киро, жена му Костадинка и голямото му домочадие живееха в Пловдив.

Цар Киро има един починал син от болест – Иван и жив син – Ангел. Дъщерята на Киро – Събка, от скоро е в затвора и излежава присъда за наркотици. Погребението на ромския бос ще бъде неделя.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text