img

Румен Радев: В момента НАТО застрашава мира! В голям риск е и България!

/
/
/
9861 Views

Румен Радев се надява, че западните сили ще проявят поне малко разум!

Че Западът, начело с НАТО, ще прояви поне грам трезв разум и няма да започне Трета световна война, се надява президентът Румен Радев. Той заяви, че се страхува за бъдещето не само на България, но и на Европа.

Румен Радев смята, че страната ни е в риск

Според него ние сме в голям риск и кризата наистина ще бъде страшна. Този риск обаче е за целия континент, защото сме на крачка от война между големите сили. Затова трябва да се погрижим и да наблегнем на проблемите на армията ни.

Ако натискът на САЩ и ЕС върху Русия продължи, съвсем скоро ще бъдат подпалени военни действия. А това за малка държава като нашата, ще донесе само беди, мизерия и безпътица.

Румен Радев се надява НАТО да размисли и да се помири, да сключи приемливи договорни отношения с Владимир Путин по въпроса за Украйна, а не да нагнетява още повече обстановката.

„Путин е на косъм, търпението му виси на косъм и погледнато от негова страна, това е съвсем разбираемо. Той многократно заяви, че не иска война, не иска раздори, но пази територията си и ще отвърне на всеки опит за настъпление“, смята Румен Радев.

Той заяви, че преговорите по темата се водят на най-висше ниво и все още има шанс за благоприятен изход. Защото, на фона на кризата от пандемията по целия свят, една война би означавала пълен крах. За години напред.

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

2 Comments

  1. Господин Радев,стягай се бързо,и махни това Нато,че иначе и ти можи да изпищиш с народа като го бомбандират,махни Петков и Василев,направи Президенска република и да се успокоят народа ни,Но,освен ако даржиш на българия обаче,ако даржиш на нато,ще имаш основание да се страхуваш,щото можи и гащите ти да ти свалят накрая натовците,не е майтап работа Радев,действай и прави президенскка република докато имаш още живот и разум в главата си,освен бустерната доза ако не ти е изяла мозъкът????

  2. Ехоо гн Радев,действайте и направете бързо президенска република,иначе нато ще ти събуй гащитеот бой,Ако неси наистена Натовец и обичаш българия,вземи оправи нещата,махни всички маймуни начело с парламента и направи българия сигорност и закрила,освен бустерната доза ако нете възпира да седиш като не отрален,можи тогава да поскедваме украйна 100 процента,всичко зависи от тебе Радев!!!????

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text