img

Самоуби се синът на Шабан Шаулич

/
/
/
1651 Views

След като кралят на сръбската музика Шабан Шаулич загина през февруари т.г при тежка катастрофа в Германия, се разбра, че той има син, който никога не е срещал. Шокиращата новина съобщават сръбските медии.

В Сърбия едва сега научават, че този негов син, се е самоубил миналата година. Цялата мистерия беше разкрита от негов приятел от Америка, където момчето отишло да живее с майка си.

„Александър е роден и живее в Колорадо, а майка му Ана е имала кратка и бурна връзка с Шабан Шаулич. Държа да уточня, че Ана сама отгледа Александър, докато не се ожени за американец. По-късно Александър взе фамилията на пастрока си Милър. Майка му разказа цялата разтърсваща история на жена ми и, че това всъщност е детето на Шабан и никога повече не е виждала или чувала певеца“, разказва близкият на Александър.

„Живееше спокойно, никой не знае защо е вдигнал ръка срещу себе си. Носеха се слухове, че е разбрал, че е болен и затова го е направил“, споделя още човекът, пожелал да запази своята анонимност.

Александър е оставил и кратко, но разтърсващо предсмъртно писмо, адресирано до Шабан Шаулич. „Не знам как да започна това писмо и не знам как да се обърна към теб. Пиша ти от далечна Америка, от Колорадо. Там се запознахте с майка ми Ана преди много време. Е, аз съм нейният и твоят син. Не искам да мислиш, че ти пиша, защото имам нужда от нещо. Просто трябваше да ти кажа, че съм жив и здрав и съществувам. Не си виновен, не те обвинявам. Моля, прости ми, ако това писмо те разстрои. Просто исках да си поговоря с теб. Всичко най-хубаво, тате!“.

Шабан Шаулич претърпя сериозна автомобилна катастрофа след концерт в Германия, след което бе настанен в болница, където въпреки усилията на лекарите почина. Шаулич беше женен за съпругата си Гордана цели 43 години. Двамата имат три деца – дъщери Илда и Санела и син Михайло.

Превод: „ПИК“

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text