img

Сензационно! Вижте как изглежда годеницата на Емил Каменов

/
/
/
255 Views

Най-сетне Емил Каменов се престраши да покаже на общество „мистериозната“ Гери, за която толкова много говореше в Биг Брадър Ол Старс и с която смята да се обвърже до края на дните си. Тя го придружи на афтър партито след финала на шоуто и беше неотлъчно до него през цялото време. Дребничката сладура се превърна в „атракцията“ на вечерта и постоянно беше обект на внимание от страна на останалите съквартиранти.

Въпреки че на няколко пъти флиртуваше с Калина и Пламена, Емил Каменов показа в дискотеката, че  за него има само една жена и това е Гери. Той постоянно я обгрижваше и целуваше за огромно съжаление на многобройните му фенки, които през цялата вечер се надяваха да го спипат някъде „на тясно“, но подобна възможност не им се отдаде.

По-бдителните забелязаха, че единствено Емил Каменов не се почерпи с алкохол, за разлика от всички останали, които обърнаха по няколко чашки, за да поддържат настроението.

Страхотен скандал между Златка Димитрова и Христо Трифонов

https://i.pik.bg/news/264/660_3301cc00a49dfcb42bc1e21e84a8eca2.jpg

Двамата си размениха доста остри реплики по свои адрес, макар и да не ги изрекоха „лице в лице“. Припомняме Ви, че Златка Димитрова определи Христо Трифонов за един от най-скучните съквартиранти в шоуто и добави, че той е мъж от миналия век, който смята жената за даденост , която трябва да му слугува и угажда на капризите. Освен това заяви, че той съвсем заслужено не е спечелил шоуто и дори мястото на финала му е било много.

След излизането си от Къщата, Христо Трифонов гостува при Гала в „На кафе“, където видя с очите си какви ги е „надробила“ Златка Димитрова по негов адрес. Думите й успяха да го жегнат и той отвърна удара. Според него е несериозно жена с толкова ниска култура, която смята, че Букурещ е столица на Виена да коментира представянето му и да му дава оценка за личността. Също така добави, че щом хора като нея могат да спечелят предишното издание на Биг Брадър Ол Старс, то няма нищо ненормално в това Тодор Славков да бъде следващия победител.

Близки на Черната Златка споделят, че тя е изключително бясна от коментарите на Христо и му готви страхотно отмъщение.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text