img

Силвена Роу: Не давам никакви съвети за храненето на внучката ми, защото се интересувам единствено от себе си

/
/
/
176 Views

Професионалната готвачка Силвена Роу, която зрителите на bTV познават много добре от предаването „MasterChef“, беше гост в предаването „120 минути“ и сподели много интересни неща за себе си, семейството си и, разбира се, храната.

Тя сподели, че вижда само позитивното и потенциала на българите, а главната задача, която си е поставила в родината си, е да научи българите да се хранят здравословно. И е убедена, че все повече хора започват да мислят какво купуват и какво слагат на масите си.

„В България има и друго – ние сме все още доста кооперативна страна“, каза тя.

„Всеки има баба, дядо, село, носи се – най-различни хубави храни в дворовете на хората“.

 

Самата Силвена освен майка е и баба. Тя се пошегува, че е разочарована, че синът ѝ не е кръстил дъщеря си на нея, както е прието, но после обясни, че самата тя не е искала внучката ѝ да се казва Силвена.

Силвена Роу обаче призна, че не дава никакви съвети за храненето на внучката си, защото се интересува единствено от себе си. Това, обясни тя, не е егоизъм. Когато човек се обича и се грижи за себе си, той става модел за подражание и дори когато си отиде, хората ще продължат да си спомнят за него и да му се възхищават.

Един от начините, по които Силвена Роу се грижи за себе си, е като спи по 10-11 часа в денонощието. Според нея спането е напълно безплатен „био хак“, който всеки може да опита и резултатите са очевидни.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text