img

Странни звуци идваха от стената на тази къща! Щом обитателите й направиха СНИМКИ и разбиха тухлите онемяха от ужас

/
/
/
563 Views

Семейство от американския щат Тенеси изживя истински кошмар. Обитателите на дома от дълго време започнали да чуват странни звуци. Притеснителното било, че те идват от стените на къщата им.

Не изпускай тези оферти:

 

Кошмарното жужене не само, че не спирало, ами и се увеличавало.

 

Затова те решили да извикат специалист, който да снима с инфрачервена камера стената, от която идва този странен и страшен звук.

Те извикали Дейвид Л. Гловър, който щом направил инфрачервената снимка на стената останал потресен от това, което се крие зад нея.

Без да губи и миг той сложил предпазно облекло и започнал да разбира тухлите на къщата.

Оказало се, че странното жужене идва от огромен кошер на пчели.

 

„Работя това нещо от над девет години. Но за първи път в професията ми виждам такова нещо. Вярно, че насекомите могат да се промушат през миниатюрни дупчици, но това ме изненада. Да не говорим, че и кошерът им бе огромен“, споделя Дейвид.

 

Преди да започна най-напред исках да се уверя, че това са пчели. Ще бъдете изненадани колко хора не знаят разликата между пчели, оси и стършели“, споделя още той.

Щом достигнал до кошера Дейвид започнал да го отстранява, а пчелните пити грижливо прибирал, за да може после да си сложи в празни кошери на местни производители на мед.

Цялото това нещо толкова силно впечатлило Дейсвид, че той реши подробно да снима работата си. / jenata.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text