img

Страховитите предсказания на Ванга за 2022 г.

/
/
/
196 Views

Предсказанията на най-великата българска пророчица на всички времена – баба Ванга, за предстоящата 2022 г. вече разбуниха духовете. Изследователите на способностите на известната ясновидка твърдят, че 85% от нейните прогнози са изпълнени до този момент. Феноменът от Рупите е предрекла поредица от знакови събития в световен мащаб, по-голямата час от които вече са се сбъднали.

Докато е жива, тя предизвестява за разпадането на Съветския съюз, трагедията на 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна, аварията в Чернобил и много други повратни исторически моменти, които сляпата Ванга „вижда“ в бъдещето.

За 2022 г. тя прави 6 страховити прогнози. Първата е, че хората ще бъдат повалени от нов смъртоносен вирус, открит в ледник. До плъзването му по света ще доведе глобалното затопляне, което топи ледниците скорострелно. „Ке мори хора и животни“, казала Ванга за криещото се в леда зло. Пророчицата предупреждава и че през 2022 г. няма да имаме достатъчно вода за пиене.

Истината е, че думите ѝ напълно съвпадат с действителността и научните прогнози, защото замърсяването е започнало да достига максимални нива, а питейната вода ще се превърне във все по-важен ресурс в световен мащаб, цената ѝ ще се повиши, защото ще бъде трудно да се намери. Ванга била категорична и че срещите ни с извънземните, които тя е срещала още приживе в паралелните вселени, в които изпадала при транс, ще зачестяват все повече. „Извънземни кораби ке дойдат на Земята, ке вземат хора в плен“, споделила ясновидката. Тя предвещала и че човечеството ще се промени и го сравнила с чудовищни същества като зомбитата, без да може да обясни съвсем точно, че това ще се дължи на прекалената дигитализация на света и виртуалните светове, в които днес живеем. Технологичният подем и създаването на изкуствен интелект Ванга винаги е определяла за заплаха, макар да не можела да ги опише с подходящите думи.

„Хора по света ке трябва да ядат бръмбари, листа и кал, за да оцелеят“, казала още Ванга. Пророчеството е свързано със световния глад, изчерпване на ресурсите и най-вече измяната на климата, която ще става все по-несъвместима с живота на Земята за в бъдеще.

Ванга предупредила и за природни бедствия през идващата 2022 г. Планетата ни ще бъде застрашена едновременно и от суша, и от наводнения. Очаква се САЩ да регистрират през 2022 г. най-тежката суша в историята на метеорологичните и климатичните рекорди. Много страни ще имат унищожени посеви, пожари ще горят в горите, реките ще намалят потоците си. Другата част на земното кълбо пък Ванга видяла залята от вода. Според нейните предсказания в Азия дъждове и водни стихии ще потопяват градове и села и хора ще гинат наред.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text