img

Чудо! Жена купи пет лотарийни билета и спечели пет пъти за една нощ

/
/
/
798 Views

Жена от САЩ спечели пет пъти от лотарията за една нощ, след като избра едни и същи числа за пет лотарийни билета. Това съобщи Washington’s Lottery.

Жителката на Евърет, щата Вашингтон, с инициали К. Л. участва в лотарии от години. Когато тя купува лотарийни билети, избира онези комбинации от числа, които имат лично значение за нея.

Ето защо, когато американката решава да участва отново в лотарията, тя използва обичайната си тактика. Предния ден жената преглеждала стари снимки и си спомнила майка си и затова решила да комбинира нейните и своята дати на раждане, за да получи нова цифрова комбинация.

Американката купи пет лотарийни билета наведнъж. На следващата сутрин тя проверила резултатите от тегленето и установи, че избраните от нея числа съвпадат с печелившите числа.

 

 

Жената спечелила по 10 000 долара за всеки от петте билета, което й дава общо 50 000 долара. Тя веднага споделила радостната новина със съпруга си, който бил толкова шокиран, че онемял. Отбелязва се, че американката спечелила голяма парична награда във важен ден за семейството си – годишнината от сватбата на майка ѝ.

Победителката каза, че планира да дари част от печалбите си на местни организации с нестопанска цел и благотворителни организации за животни.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text