img

Ясновидец №1 на България: Силни земетресения ще ударят Гърция

/
/
/
362 Views

Ясновидец №1 на България“, както гръмко се представя Божидар Караджов, сподели своите видения за 2021 г. Той обяснява, че годината ще бъде изключително любопитна откъм събития в политиката и извън нея.

В неговото пророчество ясно се вижда, че Румен Радев ще спечели отново президентските избори. Той обаче пояснява, че това ще се случи само ако бившият летец реши да се кандидатира отново за президент. Не е изключено да поеме по нов път и да опита да ръководи държавата. При всички случаи Караджов го вижда като победител.

Феноменът Красимир Куртев-Алеф би тревога: Вирусът ни удря с нова вълна от 20 януари

 

На парламентарно ниво също ще бъде много интересно. В новия парламент ще влязат ГЕРБ, БСП, ДПС, “Демократична България” и “Има такъв народ”, но не уточнява в какъв ред. Единственото, за което загатва е, че Слави Трифонов ще бъде втора политическа сила.
“Новото правителство няма да изкара много. Ще се сформира коалиция с напълно различни идеологии и това ще я унищожи”, нарежда ясновидецът. Той смята, че изборите са удачно насрочени за началото на април, но кармично най-добрата дата е била 16 май.

От предсказанията му не става ясно дали Бойко Борисов ще се пробва за президент и ще загуби от Румен Радев. Ако не го стори, това ще значи, че ГЕРБ отново е първа политическа сила.
Божидар Караджов коментира и бъдещето на Великите сили.

Той вижда проблеми с цялостното изкарване на мандата на Джо Байдън в САЩ, но те няма да са от политически характер. В Русия пък Владимир Путин ще се оттегли, но ще остане да управлява в сянка. “Предстоят земетресения в Гърция и Румъния, но България отново ще мине между капките и тук ще ни се размине.” – заявява смело пророкът.

Относно пандемията и коронавируса, Караджов твърди, че в България положението щяло започне да се нормализира от април месец. Постепенно ще отворят заведенията и моловете, а безработицата ще се снижи. Това обаче не значи, че няма да има новозаразени, тъй като вирусът ще си остане.

“Опасявам се за здравето на онези, които се ваксинират, след като са били вече болни. Не бива да го правят.” – изказва се компетентно ясновидецът.
Lupa.bg припомня, че преди 6 години Божидар Караджов бе зрелищно арестуван за изнудване и лежа в затвора няколко месеца. Така и не стана ясно какъв е бил изходът от това дело…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text