img

Ясновидката Николета закопа Борисов: Ако се пробва за президентски избори го грози атентат!

/
/
/
265 Views

Николета Йорданова вижда лош край на Бойко Борисов, ако той се полакоми да стане президент!

Ясновидката Николета е известна с неособено приятните си чувства към Бойко Борисов. Тя обаче е професионалист и не се оставя емоциите да я водят при предсказанията й.

Ники е категорична, че премиерът никога няма да бъде щастлив в личен план, никога няма да си намери половинката до себе си. В интервю за в. „Стандарт“ пророчицата дори предвижда да му се случи нещо много лошо.

„Ако Бойко Борисов реши да става президент, ще бъде организиран атентат срещу него. Той никога няма да бъде щастлив, аз съм му го казвала. Никога няма да си намери жена.“ – разкрива Николета.

Николета Йорданова с лоши предсказания за Бойко Борисов

Тя вижда още и пътя на българското спасение. Той минава през Русия и Владимир Путин. Според това, което вижда в бъдещето, именно руският лидер е човекът, който ще спаси България.

„Путин е наш човек. Той е с български корени, някъде далеч в миналото родът му започва от Волжка България. Неслучайно е направил „Южен поток“ да минава през България. Американците умишлено се опитват да го спрат, за да ни държат в немотия и бедност, но няма да успеят.“ – категорична е ясновидката.

Прогнозите на Николета Йорданова се сбъдват почти на 100%. Тя предксказа преди няколко години мигрантската вълна в Европа, чиято попара продължаваме да сърбаме и до днес. Ники предсказа и протестите срещу правителството у нас.

Според ясновидката всичко лошо в света идва от САЩ. Тя вижда именно там най-голямото зло, което съсипва света.

Относно Слави Трифонов, Николета казва, че това ще бъде новият Бареков. Ще изгрее за кратко на политическата сцена, след което никой няма да чуе повече за него.

Интересното е, че Йорданова предсказа затвор за Лютви Местан далеч преди той да убие 6-месечното бебе. Което идва да покаже, че нейните предсказания са много точни.

Президентските избори са през есента. В друго свое интервю ясновидката разкри, че вижда смърт за Бойко Борисов през октомври. Това съвпада и с версията й за атентат срещу него, ако стане президент.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text