img

7 признака, че някой ви закриля отгоре, човек който много ви е обичал и си е отишъл от този свят

/
/
/
432 Views

Ангелите-хранители има, те имат различна вибрационна честота от хората, поради това ние не ги виждаме, но бихме могли да усетим присъствието им

Тези невидими за нас същества имат характерен начин да ни информират, че са наблизо и не е нужно някой да е религиозен или да вярва в тях, за да усети присъствието им.

Така че който иска да узнае дали има до него ангел-хранител и пазител, нека се вгледа дали може да открие някой от седемте белега за присъствието му.
1. Промяна на температурата в помещението.

 

 

Ако изневиделица изпитате полъх на горещ въздух или гореща аура да ви заобикаля, то това е сигурен белег за присъствието на ангел-хранител. Това би могло да доведе и до настръхване на врата без видима причина.

 

Не изпускай тези оферти:

 

2. Поява на мистериозна миризма. Става дума за необичайна миризма, която никога преди не сте подушвали и не можете да идентифицирате.

3.Поява на светлина или сенки. Ако видите лъчи светлина, които да са насочени към вас или забележите сенки около тялото си, не се страхувайте, ангелите в никакъв случай няма да ви навредят.

4.Гласове, които чувате и които искат да се свържат с вас. Ако гласът е във вид на шепот и е неясен, изпратете мислено съобщение на ангела да говори по-силно. Не се заблуждавайте, че чувания глас е единствено плод на вашето въображение, а се опитайте да влезете в контакт с него.

5. Появата на бяла пара на място, където не сте очаквали. Това е сигурен знак, че вашият ангел-хранител е наблизо и е готов да отговаря на въпросите ви.

6.Поява на ангел в съня ви с решение на ваш проблем. Ако сънувате такова нещо, ще се събудите с доста добро настроение и положителни усещания и ще се уверите колко правилен е бил съветът.

7.Чувство, че не сте сами в стаята. Става дума за усещане, сякаш някой е до вас встаята или пък стои наблизо, макар че в стаята сте сами.

Още интересни новини:

От вида на едно жилище, може да разберете много за собственика му. В крайна сметка човек прекарва много голяма част от живота си именно в дома си.
Добрата домакиня винаги се опитва да внесе в дома си уют.

По този начин всъщност тя показва личността си. Именно различните стилове, всъщност са отражение на характера и благосъстоянието на човек.

Различните детайли казват различни неща – магнити от различни страни говорят за любов към пътешествията, многото огледала в жилището пък разкриват, че собственикът му е малко или много Нарцис.

Има обаче и няколко неща, които просто издават, че притежателят на имота е беден. Кои са те ли? От jenata.blitz.bg сме ви подготвили кратък списък.

Ако видите копия на известни картини на стената

Това крещи, че състоянието ви не е значително. В края на краищата един богат човек може да си позволи поне една оригинална картина или фотография на любимия си художник, Той не би се скъпил именно за това.

Ако човек не инвестира парите си в хубави мебели и леглото му не е качествено, стилно, меко и удобно, то значи той е истински мърляч и няма пари. В крайна сметка доброто легло обещава добро здраве, което е наистина важно за богатите и интелигентни хора.

Стара посуда

Ако държите старата си посуда, подарена ви от баба ви, то това хич не е добър знак. Направо крещи на всичките ви гости, роднини и приятели, че сте скъсали джоба. Модерната посуда в днешно време е признах за стабилно финансово състояние.

Скъпа техника

Много едни хора си мислят, че могат да привлекат погледите и вниманието, като имат в дома си скъпа техника. Най-новият модел плазмен смарт телевизор например, за който всъщност са се обременили с тлъст заем към някоя банка. На фона на него обаче има стари мебели и жилището е за ремонт. Е, няма какво а си кривим душата – всичко лъсва. Джобът на този собственик на жилище е скъсан, но той е решил неразумно да се поглези и да се изфука пред близки и приятели.

Отървете се от тези неща и от мисленето на хората, които нямат стабилно финансово състоение. Внесете уют в апартамента си и гледайте преди всичко да се чувствате комфортно и приятно в него.

Легло

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text