img

Деси Слава стана студентка на 42 и разкри, че след поп фолка ще… СНИМКИ

/
/
/
541 Views

Деси Слава поднесе още една изненада, като реши да учи на 42-годишна възраст. Както се казва – човек се учи цял живот и може да изкарва дипломи, докато е жив, така че стъпката на поп фолк дивата със сигурност е положителна.

Всъщност причината изпълнителката да се реши отново да седне зад студентската банка, се оказва коронавирус пандемията. След поредното затваряне Деси Слава започва много да се замисля за бъдещето си.

 

 

Деси Слава разкри разделена ли е с Благой и какъв грях има към големия си син

 

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 

 

 

 

Публикация, споделена от Desi Slava (@desislavaofficial)

Певицата разкри, че тази година й предстои да се дипломира. Тя учи икономика на туризма във Висшето училище по агробизнес в Пловдив и определя избора си като осъзнат и целенасочен.

„С цел записах това, представям си, че на по-късен етап от живота си бих се насочила към хотелиерския бизнес. Смятам, че пеенето в клубове ще бъде до време. Не си представям, че на 55-годишна възраст ще пея. С тази идея записах икономика на туризма. Искам, ако започна да се занимавам с това, да имам основа и познания. За момента не съм мислила, но това може би е проект във времето. Тепърва ще видя какви ще бъдат последиците и какво ще се случи след тази пандемия“.

„Аз от 16-годишна си изкарвам хляба с музика и не знам какво друго ще мога да правя. Не си представям, че това с пеенето може да приключи“, споделя тя наскоро пред столичен всекидневник тя.

Известно е, че Деси Слава завършва техникум по енергетика в Гълъбово, където се дипломира с отличие, но никога не се е занимавала с енергетика. „Това, което съм учила, може да се прилага само в някоя ТЕЦ. „Оператор на термични и водоенергетични машини и съоръжения“ ми е специалността. Не съм си представяла, че ще стана енергетик. Още докато учех тази специалност, пътят ми вече беше начертан в друга посока. Тогава започнах да се занимавам с музика.

Избрах техникума, защото това просто беше най-доброто в града, в който живеех. Преместих се след края на първи срок в девети клас от гимназията в техникума. Още тогава съм си мислела, че е важно да ми даде някаква специалност това, което уча, и тя евентуално да ме насочи къде да се развивам. Не знаех, че ще стана певица, но пък съм разсъждавала с ясна представа да избера най-доброто за себе си“, добавя още певицата.

На въпрос дали наистина обмисля кардинална промяна в професионален план, певицата отговаря: „Да, минават ми такива мисли. Притеснявам се! Чета и слушам мнения на различни по-отворени и осъзнати хора и някои от тях казват, че всичко това може да продължи 3-4 години. Явно трябва да се научим да живеем по този начин. Икономически и финансово хората няма да са добре, а нашата работа е свързана с това. Когато имаш хляб и платени сметки, чак тогава можеш да си мислиш за забавление. В тази верига ние сме на последно място“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text