img

Казахстанската Ванга: Задава се най-страшното в Европа и света, но има надежда! Всичко, което е казала – се е сбъднало!

/
/
/
2400 Views

Казахстанската Ванга чертае страховити неща за бъдещето на света, видя ТРГ

Казахстанската Ванга твърди, че тепърва идва страшното. Според ясновидката Вера Лион, която мнозина вече наричат Казахстанската Ванга, човечеството ще бъде изправено пред невероятни изпитания.

В близките години ще се възцари истински хаос на страната, чертае мрачни прогнози пророчицата. Тя е категорична, че Европейския съюз ще се разпадне, Америка също я очаква подобна тъжна съдба. Не само в Русия, но и други страни ще се откажат да използват във валутата си американския долар.

Подобно на петричката врачка баба Ванга и нейните прогнози се сбъдват. Поради тези верни попадения тя е наречена така, на ясновидката от Петрич.

С невероятна точност преди две-три години врачката от Казахстан предсказала това, което сега се случва в Европейския съюз и Турция.

Тя предрича още, че само сред две- три години диктаторът Ердоган ще бъде свален от власт и наказан жестоко за това, което прави с народа и страната си. По това време Турция ще бъде застигната и от сериозно земетресение, категорична е в прогнозите си Вера Лион.

След като е спретнала доста така наречени оранжеви революции, САЩ също го очаква тотално разпадане. „Това е вселенски закон. Не може да не очакваш да получиш това, което правиш на другите”, категорична е ясновидката.

Според Леон американците ще предизвикат още кръвопролитни войни, но те няма да засегнат Русия, Казахстан и Украйна. Тези страни ще остават извън военните конфликти на страната с неограничените възможности.

Казахстанската Ванга е категорична, че през следващите години Русия ще разшири територията си. В нейно владение ще попаднат земи от Украйна и Казахстан. Китай пък ще загуби икономическата си мощ, са още част от прогнозите на врачката.

Източник: opoznaybulgaria.com

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text