img

Кифла се подигра на майка на 6 деца заради стриите по корема ѝ, но съпругът ѝ я сложи в малкия си джоб с коментара си (СНИМКИ)

/
/
/
1220 Views

Напълно естествено е жените да имат стрии по корема след раждането – това е знак за майчинство и трябва да се отпразнува. За съжаление, не всеки мисли така.

Шарни Кийсър получи множество лоши коментари в социалните медии, след като публикува снимки, на които се виждат нейните стрии. 39-годишната майка на 6 деца се фотографира по къс топ и шорти, заради което получи лоша реакция от троловете. Това пише в.“Метро“.

Шарни редовно пуска свои снимки в тренировъчно облекло на страницата си във фейсбук Sharny and Julius – общност, посветена на помагането на майките да изглеждат добре, след като родят бебе.

В инстаграм съпругът й Джулиус споделя как миналата седмица споделил снимка на жена му, за да види обществото как тялото й се променя след бременността. Тогава едно младо момиче пуснало коментар: „Овтратително стрии! Най-малкото ползвайте Фотошоп“.

Съпругът обаче реагирал доста сладко и защитил жена си. Той казал, че това символизира „силата на жената и майката“, която е родила 6 деца.

„Да бъдеш плитък не е толкова интересно. Надявам се, когато характерът ви се задълбочи, да осъзнаете, че тези белези не са грозни или захабени, а са красиви, важни и смели“, добави още той.

Много други потребителки обаче защитиха Шарни, казвайки, че изглежда красива и трябва да пренебрегне обидите и троловете, които се опитват да я унижат.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text