img

Нана: Вече съм здрава, ракът ми изчезна

/
/
/
641 Views

Най-трудните дни от живота на Нана Гладуиш вече са останали зад гърба й, разбра 365novini.

Водещата на „Съдебен спор“ призна, че вече официално е здрава, а диагнозата рак е част от миналото й. ТВ звездата разкри, че в момента е в поддържаща ремисия, като в продължение на 10 години ще приема хапчета ежедневно, без пропуск.

„Заболяването е изчезнало, но пия медикаменти всеки ден. На хормонална терапия съм. Това е една защита и опция ракът да бъде държан настрана. Вече не правя химиотерапия, последната ми свърши през ноември миналата година“, споделя Нана.

В края на миналата година тя се подложила на ЯМР, след който лекарите я уверили, че всичко е наред.

Следващите й изследвания са насрочени за май месец. Към момента водещата се чувства чудесно и се е върнала изцяло към нормалния си ритъм на живот. Въпреки, че в личен план се чувства добре, ударите от съдбата за нея в последните месеци не спират, пише Ретро.

Сестра й беше диагностицирана със злокачествен тумор в мозъка, а преди няколко месеца майка й почина в старчески дом, след като бе покосена от тежка форма на Алцхаймер.

Преди две седмици пък Нана изпрати и една от най-близките си приятелки и колежки, с които работеше в нейната фондация за подкрепа на онкоболни жени.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text