img

Помните ли най-красивата двойка в света? Само вижте дъщеря им – кафе с мляко, взела е най-хубавото от двамата (Снимки)

/
/
/
614 Views

Когато гените ни се смесят по определен начин, понякога се получават наистина невероятни съчетания. Пример за това са двама души, които медиите преди време определиха като най-красивата двойка в света.

Той е нигериец, а тя – рускиня. Двамата се влюбват безумно и са семейство от няколко години. Абсолютно нормално е екзотичната двойка между синеока блондинка и чернокож да привлече погледите и вниманието на хората по цял свят.

Но в обект на истинска истерия в социалните мрежи се превърна дъщеричката на двамата, която очевидно е взела най-хубавото и от двамата си родители, видя 365 Новини.

най-красивата двойка

Майката е модел. Още в юношеските си години, обаче, е страдала от комплекси заради това, колко е висока и слаба. Тези недостатъци обаче се превърнаха в еталон за красота преди време. След училище се превръща в един от най-известните модели в Съединените щати и работи с десетки известни агенции.

красива смесена двойка

Тя се жени за италианец, чийто корени обаче са в Нигерия. Хюго Юк е известен футболист. Той и любимата му стават родители през 2014 година.

сладко момиченце

Само като погледнете детето им, обаче, може да останете безмълвни. То е взело тъмната кожа на баща си, кафевите очи и къдравата му коса.

красиво негърче

Все пак – нормално е, генът на бащата е по-силен, ще си кажете вие, не е чудно, че детето повече прилича на баща си.

Това обаче е само на пръв поглед. В края на краищата, ако се загледате във Вивиан ще установите, че тя безкрайно много прилича на майка си – усмивката и очите й са пленителни.

майка и дъщеря

дете от смесен брак

Днес, въпреки крехката си възраст, Вивиан е добре познат модел и се развива страхотно в тази сфера. Много хора предричат звездно бъдеще за нея

красивата Вивиан

красиво дете

Майка й се опитва по всякакъв начин да й помогне за това

красиво семейство

семейство с дете

Ето още снимки на малката красавица и родителите ѝ:

момиченце мулатче

малка къдравелка

красива двойка

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text