img

Ясновидката Николета Йорданова: Кирил Петков и Румен Радев са хората, които ще променят България!

/
/
/
10037 Views

Ясновидката Николета Йорданова вярва, че Кирил Петков ще си върши добре работата!

Че Кирил Петков е правилният избор за премиер на страната ни, вярва ясновидката Николета Йорданова. А знаем, че огромната част от предсказанията й са се сбъдвали с невероятна точност през годините.

Николета е убедена, че лошите дни за България са свършили в мига, в който екс премиерът Бойко Борисов е сдал поста, а неговото място е заето от Кирил Петков. По думите й, въпреки недоволството на една част от хората към него, той ще направи много за държавата ни.

„Нещата не могат да се случат от днес за утре, още повече след толкова дългогодишно разграбване, толкова мащабна корупция и измами у нас. Но и Петков, и хората около него, са кадърни и най-вече честни. Те, заедно с президента Румен Радев ще променят родината ни из основи. И то за добро, за много добро“, вещае ясновидката.

Но повтаря това, което беше казвала и преди време.

А именно, че основният път за спасението на България е пътят към Русия. Николета Йорданова се кълне, че вижда именно това – Владимир Путин ще протегне ръка на страната ни, а ние ще я приемем. Тогава ще започне икономическият разцвет у нас.

„Не бива да го забравяме. Никога! Путин има български корени, той обича българите, наш човек е. Докато Америка не ни бръсне за пет стотинки и нещо повече – иска да сме подчинени и бедни, за да бъдем слуги, които безропотно се подчиняват на волята й.

САЩ обаче няма да успеят, защото първи към Русия ще се обърне Румен Радев, а Кирил Петков и останалите лека полека ще се осъзнават и ще го последват“, предрича ясновидката Николета Йорданова, пише novini.store.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text