img

Дъщерята на президента по сутиен в НАТФИЗ / СНИМКИ

/
/
/
730 Views

Президентската дъщеря Дарина Радева шашна публиката в НАТФИЗ с твърде сексапилен тоалет по време на изпита си по вокално майсторство миналата седмица. Щерката на Румен Радев се появи на сцената на Театралната академия с оскъдно облекло – черен дантелен сутиен, модни широки чарлстон дънки и черни сандали на висок ток. Ексцентричният стайлинг на Дарина се допълваше от силен грим, а изпълнението, с което се яви пред изпитващите, бе рап песен, каквато всъщност тематика си избрал целият ѝ клас.

 


Това лято дъщерята на държавния глава ще завърши първи курс в НАТФИЗ, където миналата есен бе приета, за да следва актьорство за драматичен театър. Предстои ѝ тепърва да дебютира в спектакъл на сцената на университетския театър по време на течащата в момента изпитна сесия. Заради многото си ангажименти едва ли баща ѝ ще удостои първата ѝ по-бляскава изява с присъствие. И докато Дарина бе част от училищната трупа „Ле Страпонтен“ в гимназията, в която завърши средното си образование в София, Радев не ходеше по премиерите ѝ.

Лятната ваканция на младата актриса ще започне едва след средата на август, когато приключат ангажиментите ѝ в академията. За първо лято тя ще бъде без приятеля си на море.

Наскоро Дарина се раздели с любимия си Камен, син на бившата министърка Зинаида Златанова. Двамата бяха ученическа любов, но пътищата им се разминаха след постъпването на президентската щерка в НАТФИЗ. В момента дъщерята на държавния глава от първата му жена Гинка била фокусирана изцяло върху обучението и кариерата си. Мечтаела и да се снима в сериал. Да им проправи път към киното тя и колегите ѝ разчитали на техния ръководител Пенко Господинов, който бе сред звездния състав на тв драмата „Белези“ по Би Ти Ви. Ако поредицата има втори сезон, той щял да ходатайства студентите му да се включат в продукцията, било то и само като статисти.

 


Източник: Ретро https://vijti.com/ 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text