img

Момичешката група Лас Кетчуп изглежда неузнаваема 20 години след легендарната песен

/
/
/
128 Views

Лас Кетчуп сподели снимка на трите момичета, събрали се отново, 20 години след емблематичната им песен  „The Ketchup Song“. Завладяващото парче със запомняща се танцова мания си проправи път до световните класации в началото на хилядолетието, продавайки повече от 7 милиона копия в световен мащаб.

Оттогава обаче песента се радва на нова вълна от внимание в TikTok.

Интересът насочи вниманието към това какво се е случило с испанската момичешка група след успеха ѝ в международните класации. Сега феновете откриха, че трите членки, които са и сестри, все още работят заедно в областта на музиката. През ноември 2022 г. Лусия, Лола и Пилар Муньос споделят своя снимка на страницата на групата във Facebook с актуална информация за това какво са правили.

 

„В Манчестър приключихме работата си с бившия ни мениджър, сега даваме път на нов етап“.

На снимката жените разкриват, че са запазили цветовете на косите си от оригиналния музикален клип на Las Ketchup, но са изоставили семплата визия на малката черна рокля, за да заложат на закачлив пънк стил, включващ каре в съчетание с тъмни цветове. Въпреки че музикалната кариера на момичетата стартира успешно, групата последва с втори сингъл, наречен Kusha Las Payas, който не беше толкова успешен.

 

ADVERTISEMENT

В крайна сметка групата се връща към семейния живот, преди да се реформира през 2016 г. за няколко изпълнения в Швеция и Мексико.

След това се събират отново през 2019 г., за да направят турне в родината си Испания, както и в България. Групата продължава да публикува актуализации за дейността си в своите канали в социалните медии. Колегите им в социалните мрежи също продължават да споделят „Песента за кетчупа“, въпреки че е на 20 години, поради новопридобитата ѝ слава в TikTok.

 

Песента „The Ketchup Song“ е издадена през 2002 г. и достига номер 1 в официалната класация за сингли на много държави.

Материалът Момичешката група Лас Кетчуп изглежда неузнаваема 20 години след легендарната песен е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

It is main inner container footer text